De docent bij www.gitaarlesutrecht.com is Henri

Henri is sinds 2011 afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Waar hij de titel “bachelor of Music” behaalde.
Voor en tijdens zijn opleiding gaf Henri parttime (gitaar)les op een muziekschool. Inmiddels zet hij zijn ervaring in bij zijn eigen gitaarlespraktijk.

Naast zijn opleiding heeft Henri als zanger/gitarist veel ervaring opgedaan in verschillende (rock)bands. Zowel het cover circuit als het optreden met eigen werk is hem bekend. Voorbeelden van band waarin hij actief was zijn: Soulburn, Quaver en Carbon.

In 2009 is Henri een maand in Eritrea (Afrika) geweest om daar met support van de Academie voor Popcultuur en het Ministerie van Buitenlandse zaken een lokale muziekschool te ondersteunen in het ontwikkelen van hun curriculum. Dit project is door Henri zelfstandig opgezet en heeft hij uitgevoerd samen met een muziekdocent van zijn voormalige opleiding. http://avp4eritrea.wordpress.com/

Naast lesgeven is Henri bandbegeleider van de band Wild Geraas uit Utrecht. Deze band is een initiatief van de Wilg en bestaat uit bandleden met een lichte verstandelijke beperking.